В мире массово запрещают опасные таблетки от гипертонии

U svijetu su opasne pilule protiv hipertenzije masovno zabranjene

Opasne sirovine za proizvodnju lijekova korištene su u proizvodnji svih svjetskih farmaceutskih tvrtki. Popularni lijekovi za hipertenziju mogu uzrokovati srčani zastoj ili uzrokovati rak, saznali su američki kardiolozi. Kakva aktivna tvar se nalazi u tabletama od pritiska i postoje li sigurni analozi?

Koji je otrov pronađen u tabletama za pritisak?

Lijekovi Valsartan prepoznati su kao najčešće propisani lijekovi za pritisak. Analiza aktivne tvari pokazala je da sadrži dodatak N-nitrosodimetilamin - jedan od proizvoda transformacije raketnog goriva. Uz dugotrajnu upotrebu, tvar je sposobna izazvati rak. Ali onkologija nije jedini rizik. Najteže, NDMA pogađa jetru zbog toksičnosti..

Iznenadni zastoj srca može biti uzrokovan aktivnim tvarima u lijekovima za tlak - nifedipin, amlodipin i dihidropiridini. Doprinose nastanku fatalnih aritmija, blokirajući kalcijeve kanale i smanjujući tako akcijski potencijal stanica.

Trenutno su teritorijalne zdravstvene vlasti osigurale kontrolu nad povlačenjem iz prometa svih serija ovih lijekova koji sadrže valsartan, nifedipin, amlodipin i dihidropiridine.

Kako liječiti hipertenziju?

Do danas su najsigurnija sredstva protiv tlaka lijekovi s aktivnim tvarima prirodnog podrijetla. Najučinkovitije prepoznao Cardione , koji uklanja uzrok hipertenzije i ne ublažava simptome, poput analoga.

Važna prednost Cardione , da obnavlja metabolizam kisika, poboljšava cirkulaciju krvi i jača zidove krvnih žila. To pomaže u sprečavanju porasta pritiska koji mogu izazvati moždani udar i srčani udar.

Osim toga, sastav uključuje prirodne sastojke koji poboljšavaju rad srca i snižavaju kolesterol, što uzrokuje začepljenje krvnih žila i visoki krvni tlak.

Otprilike svaka treća osoba starija od 30 godina pati od visokog krvnog tlaka zbog nedostatka posebnih vitamina koji bi podržavali rad srca.Cardione sadrži magnezij, koji je neophodan za normalno funkcioniranje srca i borbu protiv krvnih ugrušaka.

Zašto ljekarne i dalje prodaju opasne lijekove?

Unatoč činjenici da je proizvodnja opasnih proizvoda za zdravlje zaustavljena, ljekarne ne žure da ih povuku iz prodaje zbog gubitka prihoda. "Međunarodna farmaceutska federacija" predložila je kažnjavanje ljekarnika suspenzijom od rada i novčanom kaznom. Vlasnici farmaceutskih lanaca, zbog pooštravanja mjera, počeli su povećavati cijenu lijekova za hipertenziju, uključujući Cardione. Stoga je primjena putem trgovačkih lanaca privremeno obustavljena. Proizvođači su otvorili prodaju Cardione putem službene web stranice kako bi se izbjegla trostruka marža na robe putem posrednika.

Sve što trebate učiniti je unijeti ime i broj telefona.Požuri! Ostalo vam je vremena:
09 :45
Obrazac prijave «Cardione»
Vaša država:
Vaše ime:
Telefon:
Komentari
Lourdes Lirola Llopis
03.11.20
Napokon dobre vijesti! Puno vam hvala na vašem članku, sad sam smislila kako pravilno kontrolirati pritisak. A onda nas sve ljekarne truju i truju.
Marc
04.11.20
Ne ponavljajte moje pogreške! Ne sjedite na tabletama od pritiska. Sad ih moram piti do kraja života ... A ovo su daleko od bezopasnih lijekova...
Beatriz Navarro
05.11.20
Imala sam sličnu situaciju, također sam sjedila na tabletama zbog pritiska 20 godina. Tada sam stigla do dobrog kardiologa. Propisao je Cardione , чkako bih iskrcao bubrege. I znate, sve se promijenilo. Pila sam samo jedan tečaj i liječnik mi je otkazao gotovo sve tablete. Sada pijem samo jedan lijek i to je to. Mislim da bih mogla piti još jedan tečaj kroz vrijeme. Ali sada mi je pritisak normalan. U posljednja 2 mjeseca nije bilo krize. I sveukupno je zdravlje puno bolje.
Hector Bombin
06.11.20
Doista je bilo ljudi koji svakodnevno piju tablete?
Marta
07.11.20
Kako drugačije? Pridržavam se preporuka svog liječnika. Bojim se promijeniti nešto i sam. Ali nakon čitanja vijesti, mislim da je vrijedno pokušati Cardione .
Zoe Rowland
08.11.20
Savjetujem vam da promijenite liječnika ako vam propiše puno lijekova. Moju je majku svojim liječenjem zamalo ubio terapeut. Propisala joj je toliko pilula da joj je upropastila jetru i bubrege. A pritisak, kakav je bio, ostaje. Sve bi se tužno završilo da je nisam kupila na vrijeme Cardione . Sada se mama osjeća puno bolje.
Anita Dinamita
09.11.20
Radila sam kao medicinska sestra i više puta sam čula kako liječnici propisivaju lijekove nasumično, bez testova.
Diego
10.11.20
Sada je zastrašujuće čak i ići liječniku, bolje je liječiti se.
Anabel
11.11.20
liječnicima se može vjerovati, ali ne ljekarnama. Toliko lažiranja sada opasne za život...
Beatriz Mateos Garcia
12.11.20
Mnogi lijekovi protiv pritiska bili su loši za mene. I od jedne općenito stigla sam u bolnicu zbog alergijske reakcije. Nisam više znala kako se liječiti pritiska. Dobro mi savjetovali Cardione. Prirodna je, nije uzrokovala alergije. Nakon tjedan dana prijema, tlak se vratio u normalu (bio je 180 do 100, postao je 130 do 80). U drugom tjednu glavobolje su prolazile i općenito sam se počela osjećati bolje.Najvažnija stvar, Cardione djeluje meko i kumulativno. Tako da savjetujem.
Želite li napisati poruku?